CASE

Välkommen till vår case-sida! Här delar vi med oss av mer djupgående information för spännande projekt vi har genomfört. Vårt mål är att ge dig en inblick i vårt arbete och visa på de resultat vi har uppnått för våra kunder.

Kontakta oss om ni funderar över något!

Totalentreprenad

februari 20, 2024

Vår pågående totalentreprenad för Bondtech i Bredasten är i full gång och befinner sig nu vid halvvägspunkten.

Läs mer...

Nybyggnation Värnamo

maj 9, 2023

Genom att erbjuda totalentreprenad med öppen redovisning och en partnering-modell, har vi framgångsrikt uppfört en ny logistikcentral åt Bomans Express.

Läs mer...

Logistikcenter

maj 9, 2023

Vår entreprenad vid Logistikcenter VLP omfattar byggnation av inneväggar till kontor och personalutrymmen i två plan för fyra olika hyresgäster, vilka tillsammans sträcker sig över 2000 kvm av den 15 000 kvm stora industrihallen.

Läs mer...

Industribyggnation

maj 9, 2023

Vi har genomfört en tillbyggnation av en industribyggnad på cirka 1400 kvadratmeter med nerbackningsgrop och lasthus från Assa Abloy. Syftet med detta projekt var att skapa optimala förutsättningar för effektiv hantering av lager och logistik.

Läs mer...

Takbyte Industri

maj 9, 2023

Åt Hang On i Hillerstorp har vi slutfört ett takbyte på en industrilokal. Projektet omfattade en yta på cirka 4,500 kvadratmeter och genomfördes som en totalentreprenad med fullt ansvar för arbetsmiljö, BAS P & U och samordning.

Läs mer...