skog

Vi bygger med
ansvar

På Ågårds Bygg arbetar kunniga, noggranna och kvalitetsmedvetna yrkesmän. Tillsammans verkar vi för samhällets utveckling och bygger för kommande generationer. Vi tar ansvar och är med och driver utvecklingen i branschen framåt. Långsiktig, kvalitativt och hållbart.

En hållbar arbetsprocess
som genomsyrar hela vår
organisation

Vi är den nya generationens byggentreprenör. Vår drivkraft ligger i utmaningen och vi strävar efter ständig utveckling. Genom att låta varje medarbetare vara delaktig och skapa förståelse för hur vi tillsammans åstadkommer resultat skapar vi engagemang och vilja att jobba mot verksamhetens målsättningar. Genom att vara ifrågasättande och nytänkande tar vi till oss nya idéer och metoder för att bredda vår kompetens och bidrar till driva utvecklingen framåt.

Hög service, ett stort engagemang och hög kvalitet är synonymt med vår organisation. Genom ärlighet och noggrannhet tar vi ansvar för varje projekt vi utför och kundens önskemål ska alltid vara det kvalitetsmål som vi på Ågårds Bygg ska nå under hela arbetsprocessen.

Kvalitets-, Miljö- och Arbetsmiljöpolicy  

BKMA

arbetsprocess, ågårds
snickare, ågårds bygg

Våra tjänster

På Ågårds Bygg har vi stort kunnande och höga ambitioner och gör alltid vårt yttersta för att hitta de bästa lösningarna för att du som kund ska bli nöjd.

Läs mer

Karriär

Personalen är vårt absolut viktigaste verktyg. Vi är ständigt på jakt efter duktiga medarbetare och lärlingar. Klicka nedan för att se våra lediga tjänster och program.

Läs mer och ansök

Fråga oss

Hög service och tillgänglighet är en självklarhet för oss på Ågårds Bygg. Vill du ha en offert eller har andra frågor om oss eller våra tjänster? Hör av dig!

Jag vill bli kontaktad