snickare, toppbild

Är du en del av vår framtid?

Hos oss på Ågårds är personalen vårt absolut viktigaste verktyg. Vi är ständigt på jakt efter duktiga medarbetare och lärlingar. Nedan kan du se vilka tjänster och program som vi har ute just nu, eller så skickar du en spontanansökan!

Skicka din ansökan

”Jämfört med andra arbetsplatser jag varit på så märks det att Ågårds bryr sig om sina medarbetare på ett genuint sätt. Varje projekt kännetecknas av en god laganda och förståelse för varandras arbetsuppgifter.”

Jonas Petersson, arbetsledare

byggentreprenad

Lediga tjänster

Ågårds Bygg är en expansiv byggpartner ständigt sökande efter nya duktiga medarbetare. Vi är en arbetsplats där vi ser personalen som vårt viktigaste verktyg och där medarbetarna ska trivas och få utrymme att utvecklas. Vill du bli en av oss?

Just nu söker vi:

  • Kalkylingenjör
    Arbetsuppgifter: I rollen som kalkylator deltar du i anskaffningsarbetet genom att upprätta konkurrenskraftiga anbudsunderlag och har kunskap om marknadspriser och utvecklingen på marknaden. Du ansvarar för kalkylen gällande mängdberäkning, prissättning och beräkning av omkostnader. Gillar att jobba i team men även självständigt.

Ansök

Lärlingsprogram

Nyfiken på byggbranschen och intresserad av att arbeta som snickare? 
Vi erbjuder lärlingsprogram för dig som går på gymnasiet och ger dig bästa möjliga förutsättningar för samverkan mellan skola och arbetsliv. Hos oss får du en grundläggande yrkesutbildning, arbetslivserfarenhet och grundlig kunskap genom handledning ute på våra arbetsplatser.