Logistikcenter VLP

Vår entreprenad vid Logistikcenter VLP omfattar byggnation av inneväggar till kontor och personalutrymmen i två plan för fyra olika hyresgäster, vilka tillsammans sträcker sig över 2000 kvm av den
15 000 kvm stora industrihallen. Som en del av vårt uppdrag tar vi ansvar för ytskikt såsom golv, målning och innertak, samt tillverkning, leverans och montering av inredning och omklädningsskåp.

Vi har utvecklat ett långsiktigt samarbete i nära dialog med beställaren för att genomföra denna totalentreprenad av stomkomplettering och invändig byggnation. Resultatet är att Logisteas imponerande industrilokaler i Vaggeryd nu står klara för inflyttning. Ågårds BYGG har levererat allt invändigt byggmaterial, inklusive dörrar, fönster och inredning, samt ytskikt för väggar, golv, innertak, trappor och hissar. Vi har också haft uppdraget som BAS-U med ansvar för samordning av alla underentreprenörer på arbetsplatsen. Med fyra olika hyresgäster för industrilokalen har en av de utmaningar vi stött på varit logistiken för att säkerställa att rätt material når rätt hyresgäst i rätt tid. Utmanande på många vis, personalintensivt, men ett roligt projekt!

Under projektets gång har uppdragsgivaren agerat både som kund och projektledare, vilket har möjliggjort en nära dialog och snabba beslutsprocesser. Detta har gett oss en flexibilitet som har präglat hela processen. Såväl uppdragsgivaren som vi på Ågårds BYGG har strävat efter ett långsiktigt samarbete, vilket återspeglas i kvaliteten på projektet. Resultatet är nya, moderna och rymliga kontor och personalutrymmen som imponerar.

Läs mer om andra spännande case vi utfört!

 

Vad

Totalentreprenad

Var

Jönköping

Byggherre

Logistea AB

Vill du veta mer?

Anton Davidsson

Projektledare

0370-501672
anton@agardsbygg.se