Nybyggnation i Värnamo

Vi är stolta över att ha genomfört en heltäckande nybyggnation åt Bomans Express i form av en logistikcentral i Värnamo.

Genom att erbjuda totalentreprenad med öppen redovisning och en partnering-modell, har vi framgångsrikt uppfört en ny logistikcentral åt Bomans Express. Vi har använt vår omfattande erfarenhet för att ta hand om allt från de första ritningarna, budget- och produktionskalkyler till projektplanering för att skapa en skräddarsydd lösning som uppfyller deras behov och stödjer deras expansionsplaner. I denna nybyggnation på cirka 1 400 kvadratmeter lokalyta och totalt 10 000 kvadratmeter bearbetad yta ingår även lastgrop, tvätthall, kontor och personalutrymmen. Vi har ansvarat för projekt- och arbetsledning, arbetsmiljöansvar, BAS P & U samt samordningsansvar.

Vi är stolta över att kunna leverera detta projekt med förtroende, transparens och våra kompetenta medarbetare som speglar vår höga kvalitet. Om ni vill läsa mer om andra spännande nybyggnationer och projekt, besök gärna vår casésida!

Vad

Nybyggnation

Var

Värnamo

Byggherre

Boman Logistic

Vill du veta mer?

Anton Davidsson

Projektledare

0370-501672
anton@agardsbygg.se