Industribyggnation för effektiv lager- och logistikhantering

Vi har genomfört en tillbyggnation av en industribyggnad på cirka 1400 kvadratmeter med nerbackningsgrop och lasthus från Assa Abloy. Syftet med detta projekt var att skapa optimala förutsättningar för effektiv hantering av lager och logistik. Vi på Ågårds BYGG har varit engagerade i varje steg av processen, från de första ritningarna till det färdiga resultatet. Vi har arbetat nära våra kunder och använt oss av en ”Partnering”-modell för att säkerställa noggrann produktionskalkyl och skapa en skräddarsydd lösning som möter deras specifika expansionsbehov.

En del av projektet innefattade uppförandet av en ny personalentré med vindfång samt moderna personalutrymmen i form av ett lunchrum och omklädningsrum. Vi värnar om samarbetet med våra beställare och strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet. Vi är ett BKMA certifierat byggbolag som värnar om miljö och hållbarhet, klimatpåverkan och arbetsmiljö.

Denna industribyggnation har genomförts för Heijel Produktion i Hillerstorp, och vi är stolta över det utmärkta samarbetet och det imponerande resultatet

Vad

Industribyggnation

Var

Hillerstorp

Byggherre

Heijel Produktion AB

Vill du veta mer?

Anton Davidsson

Projektledare

0370-501672
anton@agardsbygg.se